Behandelingen

Hieronder ziet u een overzicht met diverse massages van Jin Thai Massage & Wellness.

Traditionele Thaise Massage
Traditionele Thaise wordt vaak ook Thai Yoga massage genoemd. Tijdens de massage draagt u onze speciale massagekleding. De massage vindt plaats op een originele Thaise massage matras, of een daarvoor geschikt bed, afgescheiden door gordijnen. De massage wordt uitgevoerd gebruik makend van de duimen, ellebogen, handpalmen, voeten en knieën. Men volgt hierbij de energiebanen, ook wel Sen- of Chi-lijnen genoemd.

Traditionele Thaise Olie Massage
Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van etherische olie. Ook hier volgt men de energie banen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren. Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen.

Anti-stress Massage
Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Hot Stone Massage
Een hot stone massage is een ontspanningsmassage waarbij klassieke massagegrepen worden afgewisseld met warme basaltstenen. De warmte van de stenen werkt diep op de spieren in en geven een ongekend ontspannen gevoel. De warmte van de stenen is een weldaad voor uw lichaam, vooral bij spierproblemen en rugpijn.

Zwangerschapsmassage (Voor Ontspannings)
Zwangerschapsmassage is voor alle zwangere vrouwen die ontspannen willen genieten van de zwangerschap en voor wie zwangerschapskwalen wil verminderen. De massage is erop gericht misselijkheid te verminderen en je lichamelijk fitter te voelen. Ook kan de massage rugpijn, zwangerschapshoofdpijn, lichamelijke klachten, geestelijke en emotionele spanningen verlichten. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden.

Facial Massage & Treatment
Naast een lichaamsmassage, zijn wij ook zeer goed in gezichtsmassages. Een gezonde en een jonge huid is wat wij beloven na de gezichtsbehandeling. Het gezicht bevat veel drukpunten dat invloed heeft op uw lichaam. Tijdens de behandeling zult u zich rustig en comfortabel voelen. Dit komt door de verhoogde productie van het hormoon oxytocine. Laat uw huid stralen, want uw gezicht is het visitekaartje.

Voetmassage
Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd. Hierbij gaat men er vanuit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voetzolen. De reflexzone therapie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met de organen in het lichaam zoals het hart, de lever etc. en is erop gebaseerd dat door de massage van deze zones blokkades en slechte energiestromen kunnen worden opgeheven. Het is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam activeert. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd.

Lymphatic Drainage massage
Lymphatic Drainage massage therapie verschilt een beetje van de andere soorten massages, omdat het wordt gedaan door het lichaam te masseren met zachte bewegingen in plaats van hoge druk te gebruiken. Het belangrijkste doel van de lymphatic drainage massage is het stimuleren van het lymfestelsel.
De lymphatic drainage massage wordt nuttig omdat door het lymfestelsel te stimuleren, het de opgehoopte vloeistof helpt te stromen en de gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

Medical Massage
Door stress, spanningen of veel werken achter de computer kan last van stijfheid in de nek, rug en schouder ontstaan. De rug, nek en schouder massage kan deze klachten verlichten of zelfs verhelpen.

Office Syndrome Stress-stoornis
Problemen zoals: rugpijn, gevoelloosheid in de lumbale regio, tintelingen in de vingers en zware benen? Vaak vergezeld van hevige hoofdpijn, schouder /nekspanning en slaapproblemen, dan moet u eens nadenken over een goede office syndrome massage. Met deep tissue massage techniek in combinatie met passieve rekoefening om de pijn te verlichten die kan optreden in de nek, de schouders, langs de wervelkolom en in de armen en handen. Deze drukmassage gaat direct naar de corresponderende punten in het lichaam en ondersteunt zo de zelfgenezing.